16 Şubat 2012 Perşembe

Ispanakli Tavuk Gögsü

Ispanakli Tavuk Gögsü

Malzemeler:

3 Kisilik:

3 Acilmis Tavuk gögsü

1 Sogan

Iki avuc kadar Kiyilmis Ispanak

Beyaz peynir

Tuz,Karabiber

Kizartmak icin;:

Panelik Ekmek kirintisi

Un

1 Yumurta

Yapilisi:
Sogani kiyin ve yagda kavurun.Ispanaklari ekleyin ve ölene kadar kavurun.Tuz karabiber ekleyin bir tasim daha pisirin.,Pistikten sonra biraz beyaz peynir ufalayin.Acilmis tavuk gögüslerinin icini doldurun ispanakli harcla, ve sarin.önce Tuzlu yumurtaya bulayip sonra una tekrar yumurtaya ve panelik harca bulayip kizgin yaga dikkatlice atin.altli üstlü yanli kizartin.yanliz tavugunuzu actirdiginizda ince olmasina dikkat edin cok kalin olunca ici pismiyor...Sicak Servis Yapin
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder