23 Şubat 2012 Perşembe

Kiymali Bezelye

Kiymali Bezelye

Sipsak hazirlanan bir yemek
Malzemeler:
1 Sogan
3/4 Kiyma
1 Su bardagi Bezelye
2 Havuc( Bebek Havuc kullaniyosaniz yarim Su Bardagi)
3-4 Patates
1 Tatli kasigi Domates Salcasi
1 Yemek Kasigi Biber Salcasi
tuz,Karabiber,Kirmizibiber
Yapilisi:
Sogani ince ince kücük kiyin,hafif yagda kavurun.Kavrulduktan sonra kiymalari ilave edin kavurmaya devam edin.Salcalari bir tasta veya tabakta sulandirin.sebzeleri dograyip yikayin.soganli kiymaya ilave edin.salcayida döktükten sonra bir tasim kavurmaya devam edin.Üzerine kaynamis su döküp baharatlarinida ilave ettikten sonra 20-30 dakika kisik ateste agzi kapali pisirin.
Sicak Servis yapin
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder