23 Şubat 2012 Perşembe

Marzipanli Milföy

Marzipanli Milföy

Bu tarifi sürekli yaparim marzipani pekcok kisi sevmez ama benim hosuma gider sanki milföy hamurunun icersinde marzipan birlesince süper oluyor üzerinede badem parcaciklari agizda cok kitir kitir bir lezzet olmasini sagliyor...

10-20 milföy hamuru (artik nekadar yapmak istiyosaniz)

Hazir Marzipan(Badem ezmesi) (Heryerde kolaylikla bulabilirsiniz)

2--3 Yumurta sarisi

Badem Parcaciklari

Yapilisi:
Hersey hazir oldugu icin size sadece milföye marzipani sürüp sekil vermek kaliyor.hayalgücünüze göre sekillendirin hamurlari.yagli kagitta tepsiye dizip üzerine bolca yumurta sarisi sürüp badem parcaciklarini dökün ve sicak firinda 20-30 dakika pisirin.
Hafif soguduktan sonra Cayla nefis oluyor
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder