Kiymali Pirasa
3 Pirasa Kökü
3 Havuc
1 Sogan
250g.Kiyma
1T.k. Domates Salcasi
1 Y.k.Biber Salcasi
Tuz,Karabiber,Kirmizibiber
Yapilisi:
1 Sogani kiyip yagda
kavurun.kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin.Pirasalari ince
olmayacak sekilde dograyin yikayin.Soganlar kavrulduktan sonra salcalari
ekleyin ve pirasalari ilave edin.biraz su ekleyin.,Havuclari iyice
yikayip onlari yuvarlak kesin ve yemege ilave edin.yemegin üzerini
örtecek sekilde su ekleyip baharatlarinida ilave ettikten sonra agzi
kapali kisik ateste pismeye birakin.Sebzeler sönüp suyunu biraz
cektikten sonra pisip pismedigini kontrol edin ve ocagi söndürün.Sicak
Servis Yapin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder