Sucuklu Kuru Fasulye
1 Sogan
1 Tatli Kasigi domates Salcasi
1 Yemek Kasigi Biber Salcasi
Kuru fasulye
Sucuk
Tuz,Karabiber,Kirmizibiber
Yapilisi:
Önce Kurufasulyeleri
düdüklüde haslayin.düdüklünüz yoksa normal tenceredede haslayabilirsiniz
biraz uzun sürüyo ama olsun.Sogani ince ince kiyin ve hafif yagda
kavurun kavrulduktan sonra salcalari ekleyin ve biraz su koyup salcalari
sos haline gelinceye kadar karistirin.sucuklari kesip soganli sosta
biraz pisirin.fasulyeleride ekledikten sonra sicak suyunu ekleyin ve
baharatlarini ilave edin.karistirdiktan sonra agzini kapayip yaklasik
yarim saat kisik ateste pisirin.Pistikten sonra agzi kapali dinlendirin
ve Sicak Servis yapin.
AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder