23 Şubat 2012 Perşembe

Taze Fasulye Kavurmasi

Taze Fasulye Kavurmasi

Tursu kavurmasi degil taze taze haslanmis fasulye kavurmasi...Tabi Fasulyeleri önceden haslayin derindondurucuda saklayabilirsiniz böylelikle herzaman hazirda bulunmus olur

Malzemeler:

Taze ayse kasin Fasulye

1 büyük bas Sogan

1 Domates

1 dis Sarimsak

Tuz,Karabiber,Kirmizibiber

Yapilisi:
Fasulyeleri kücük kücük kirip yikayin haslayin.Soganlari küp küp ince ince dograyin,biraz zeytinyaginda kavurun fasulyeler haslandiktan sonra süzün ve soganlara ekleyin.domatesleri soyun ve onuda küp dograyin.fasulyeye ekleyin.kavurun.baharatlari ekleyin ve sarimsagi rendeleyin icine.agzi kapali bi 5 10 dakika pismeye birakin.ara ara karistirin.
Sicak Servis Yapin
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder