12 Şubat 2012 Pazar

Domatesli Kasarli Yumurtali Ekmek

Domatesli Kasarli Yumurtali Ekmek

Bayat ekmeklerin degerlendirilmesi icin bir tarif daha...
Malzemeler:
Bayat Ekmek
Ekmek sayisina göre Domates
Ekmek Sayisina Göre Kasar Peyniri
Yumurta
Tuz
Kizartmak icin Sivi Yag
Yapilisi:
Domatesleri soyup halka halka kesin.ekmegin üzerine kasar peyniri ve domates yerlestirin ve ikinci ekmekle üzerini kapatin sandvic gibi.Cirpilmis ve hafif tuzlanmis yumurtaya esit sekilde batirip kenarini kösesini iyice yumurtaya bulayip kizgin yagda altli üstlü kizarincaya kadar kizartin.Havlu kagit üzerine alin ve Sicak Servis Yapin
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder