Kirmizi Pasta
Malzemeler:
3 Yumurta
250g Akasya bali
1 Su bardagi Kanola yagi (Keki müthis kabartiyor, kaliplardan tasiyor o derece yani:))) )
Kirmzi gida boyasi
Vanilin Sekeri
Alabildigi kadar Un
Gerekirse Biraz Süt
Ic Malzemesi:
Dondurulmus Bögürtlen
Krem Santi
Nutella
Bögürtlen receli
Damla Cikolata
Üzeri Icin:
Krem Santi
Kirmizi Kida Boyasi
Güller hazir Marzipan güller:))
Yapilisi:
Bütün Kek
malzemelerini sirasiyla cirpin kanola yagi kullanacaginiz icin
yumurtanin akini ve sarisini ayri ayri cirpmaniza gerek yok hamur zaten
sisiyor.yumurtalari cirpin bali ekleyin cirpin yagi ekleyin cirpin
yukarida yazdigim sirasina göre cirparak bütün malzemeleri ilave edin ve
akiskan pudding kivaminda bir hamur elde edin.Yaglanmis unlanmis 18
cm.capinda kaliba dökün ve 130-160 derece arasi yaklasik 50 dakika
pisirin,.Kürdanla kontrol edin.Pandispanya olduktan sogumaya
birakin.Krem santiyi hazirlayin.pandispanyayi 3 e bölün ve ilk katina
nutella sürün üzerine krem santi üzerine bögürtlen ve damla cikolata
serpin.ikinci kati kapatin bögürtlen receli sürün ve yine krem santi
bögürtlen ve damla cikolata serpin.en üst tabanida kapatip krem santiyle
kaplayin.en son süsleme asamasinda krem santiye gida boyasi ekleyip
arzunuza göre süsleyebilirsiniz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder