12 Şubat 2012 Pazar

Kirmizi Pasta



Kirmizi Pasta

cheekyBu pastanin kac asamadan gectigini sormayin rutus üzerine rutus derken bu halde kaldi.Is arkadasima hediye olarak yapmis oldugum dogum günü pastasi is yerinde oldukca begenildi ve hayran kalindi umarim sizde begenirsiniz,,,
Malzemeler:
3 Yumurta
250g Akasya bali
1 Su bardagi Kanola yagi (Keki müthis kabartiyor, kaliplardan tasiyor o derece yani:))) )
Kirmzi gida boyasi
Kabartma Tozu
Vanilin Sekeri
Alabildigi kadar Un
Gerekirse Biraz Süt
Ic Malzemesi:
Dondurulmus Bögürtlen
Krem Santi
Nutella
Bögürtlen receli
Damla Cikolata
Üzeri Icin:
Krem Santi
Kirmizi Kida Boyasi
Güller hazir Marzipan güller:))
Yapilisi:
Bütün Kek malzemelerini sirasiyla cirpin kanola yagi kullanacaginiz icin yumurtanin akini ve sarisini ayri ayri cirpmaniza gerek yok hamur zaten sisiyor.yumurtalari cirpin bali ekleyin cirpin yagi ekleyin cirpin yukarida yazdigim sirasina göre cirparak bütün malzemeleri ilave edin ve akiskan pudding kivaminda bir hamur elde edin.Yaglanmis unlanmis 18 cm.capinda kaliba dökün ve 130-160 derece arasi yaklasik 50 dakika pisirin,.Kürdanla kontrol edin.Pandispanya olduktan sogumaya birakin.Krem santiyi hazirlayin.pandispanyayi 3 e bölün ve ilk katina nutella sürün üzerine krem santi üzerine bögürtlen ve damla cikolata serpin.ikinci kati kapatin bögürtlen receli sürün ve yine krem santi bögürtlen ve damla cikolata serpin.en üst tabanida kapatip krem santiyle kaplayin.en son süsleme asamasinda krem santiye gida boyasi ekleyip arzunuza göre süsleyebilirsiniz...
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder