Meyveli Perisan Pasta
Malzemeler:
3 Yumurta
Yarim Su bardagi Kanola Yagi
Kabartma Tozu
Vanilin Sekeri
Biraz süt
5-6 C.K.Kakou
Alabildigi kadar Un
Ic ve Dis Malzemeler:
1 Paket Vanilyali Pudding
3-4 Kivi
3-4 Muz
Yapilisi:
Kek icin yukaridaki
malzemeleri sirasiyla cirpin ve 130 derece firinda 50-60 dakika
pisirin.Lütfen dikkatli olun kanola yagi keki cok kabartiyor bu nedenle
firininiz kirlenebilir bunu aklinizda bulundurarak derin bir kaliba
yayin harcinizi...bu pastada uzun kalip kullandim.Kek piserken bu arada
puddingi üzerindeki tarife göre hazirlayin.Kek pistikten sonra kaliptan
cikarin ve ortadan ikiye kesin.puddingin bir kismini keke yayin üzerine
kivi ve muz koyun üzerini kapatin kalan puddingle pastayi kaplayin ve
muz ve puddingle süsleyin.. Buzdolabinda biraz beklettikten sonra
pastaniz servise hazirdir...
AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder