12 Şubat 2012 Pazar

Meyveli Perisan Pasta


Meyveli Perisan Pasta

Görüntüsündende anlayacaginiz üzere pastamin tipi kayik:))Perperisan olmus durumda ama tadi öyle güzeldikiiiii hala tadi damagimda...
Malzemeler:
3 Yumurta
2 Su bardagi Seker
Yarim Su bardagi Kanola Yagi
Kabartma Tozu
Vanilin Sekeri
Biraz süt
5-6 C.K.Kakou
Alabildigi kadar Un
Ic ve Dis Malzemeler:
1 Paket Vanilyali Pudding
3-4 Kivi
3-4 Muz
Yapilisi:
Kek icin yukaridaki malzemeleri sirasiyla cirpin ve 130 derece firinda 50-60 dakika pisirin.Lütfen dikkatli olun kanola yagi keki cok kabartiyor bu nedenle firininiz kirlenebilir bunu aklinizda bulundurarak derin bir kaliba yayin harcinizi...bu pastada uzun kalip kullandim.Kek piserken bu arada puddingi üzerindeki tarife göre hazirlayin.Kek pistikten sonra kaliptan cikarin ve ortadan ikiye kesin.puddingin bir kismini keke yayin üzerine kivi ve muz koyun üzerini kapatin kalan puddingle pastayi kaplayin ve muz ve puddingle süsleyin.. Buzdolabinda biraz beklettikten sonra pastaniz servise hazirdir...
AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder